Skip to main content Skip to footer

Kinese en sportmassage

Sportmassage

Kinese Fysiotherapeuten werkt in de regio samen met diverse sportmasseurs. Tijdens verschillende sport evenementen, zoals de Stadsloop Appingedam en  de Proostmeerloop Wagenborgen, zijn we aanwezig voor de sportverzorging.

Sportmasseurs in de regio:

  • Ik ben Janneke Cazemier woonachtig te Warffum, mijn grootste hobby is sport en met name duursporten. Ik beoefen al ruim 40 jaar de hardloopsport en daarnaast wandel en fiets (racefiets) ik veel. Wat overige sporten betreft heb ik ervaring met de meeste balsporten. Tevens ben ik een aantal jaren hardlooptrainer geweest in Warffum, bij loopgroep Bedum en bij Artemis in Winsum. Met zoveel sport ervaring in diverse sporten vond ik het tijd worden om mijn kennis over te dragen aan een ieder die daar voor open staat. In 2024 ben ik geslaagd voor mijn diploma sportverzorgende en sportmassage en heb hierdoor een erkend diploma behaald. Mijn praktijk oefen ik uit in Warffum bij Studio Balans en in Leek bij Fitclub Rodenburg. Mijn praktijk is niet bedoeld voor alleen sporters, het is voor iedereen die wel eens een pijntje heeft of spieren die vast zitten. Ik kan helpen dit te verlichten. Tevens kan ik u helpen om bij een herstellende blessure samen te kijken hoe  u weer in de richting van het oude niveau van bewegen komt. Zie voor info  www.jannekecazemier.nl 
  • Mijn naam is Sander Woering. Ik ben momenteel 23 jaar oud. Ik ben Sportmasseur met mijn eigen bedrijf genaamd: S.W_Sportmassage. (Ook actief op instagram).
    In het jaar 2023/2024 heb ik de opleiding gedaan om sportverzorger/sportmasseur te worden. Deze opleiding heb ik gehaald en mag mijzelf dus nu Sportverzorger/Sportmasseur noemen. Na deze opleiding ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje. Inmiddels ben ik al actief geweest als sportmasseur bij de stadsloop van Appingedam en bij de Proostmeerloop in Wagenborgen.

    Als sportmasseur krijg je met veel verschillende mensen te maken die last hebben van de spieren in het lichaam. Om deze mensen te helpen de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen vind ik echt super leuk. Ook krijg ik als sportmasseur te maken met mensen die preventief gemasseerd willen
    worden om klachten te voorkomen, maar krijg ik ook mensen die gemasseerd willen worden om van stress klachten af te komen of juist stress klachten te voorkomen. Om met mensen bezig te zijn en deze te kunnen helpen vind ik echt super leuk. Het menselijk lichaam interesseert mij heel erg.

    Als sportmasseur maken wij ook gebruik van sport tape en medical tape. Met deze tapingen kunnen klachten worden voorkomen, bewegingen worden beperkt, maar ook ondersteunt de tape het lichaam bij de activiteiten die zei doen plus bij de dagelijkse bezigheden. Voor evenementen en behandelingen kunt u mij altijd boeken als Sportmasseur.

 

  • Fionna Bogema